13 January 2007

Bantulah mangsa banjir...

Banjir paling besar dalam sejarah telah melanda Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Kelantan dan Terengganu. Kerugian yang amat besar ditanggung oleh mangsa banjir dan di Johor misalnya sistem ekonomi telah lumpuh akibat tragedi tersebut. Sistem pengangkutan rosak, Sistem perhubungan terputus dan yang paling sedih mereka kekurangan bekalan makanan dan pelajar-pelajar tidak dapat ke sekolah.
Bantulah mangsa banjir dengan menghulurkan derma dan berdoalah agar bencana alam tersebut tidak berpanjangan dan berdoalah agar Allah meringankan dugaan mereka dan yang paling penting berdoalah agar bencana tersebut tidak melanda tempat kita. Ambillah iktibar atas tragedi tersebut, janganlah membazir terutamanya makanan kerana kita sendiri tidak pasti apa takdir yang menanti kita pada hari esok.

My Barbie time...

Hai, ini keluarga Barbie Doll saya. Ada ayah, mama, kakak dan adik. Mereka sedang menikmati minum petang. Ayah baru pulang dari kerja dan Mama pula cuti hari ni. Mama buat minuman yang lazat dan ayah beli kuih muih dan doughnut...


Inilah makanan yang mereka makan. nampak lazat dan berkhasiat kan?
Jemputlah makan sekali...

Mereka sangat gembira.


Ini bilik tidur adik. Cantik kan?11 January 2007HAPPY BIRTHDAY MAMA... yang ke 20an...


Thank you so much untuk semua yang ingat birthday ashue... Asyraf, Makngah dan Kyra... dan yang takde credit tu... jangan lupa buat karangan dan menang RM15... boleh top up credit!

9 January 2007HAPPY BIRTHDAY MAKNGAH.... yang ke hampir 40an...

Semoga happy selalu di rumah baru dan murah rezeki.....
 

Design By:
SkinCorner